1-op-1 coaching

Een boost sessie bij jou thuis! Haal minimaliseer coach Susan van Schijndel letterlijk bij je in huis. Ga samen aan de slag en pak ruimte voor ruimte aan. Slimme systemen en handige routines zorgen voor razendsnel rust en ruimte in huis. 

Wat krijg je in een boost- sessie?

Ik kom bij jou thuis gedurende een 3 uur durende boost sessie. Samen met jou pakken we de ruimte/ruimtes aan die we besproken hebben in het intakegesprek. Met slimme ruimtebesparende technieken en systemen * toveren* we jouw ruimtes razendsnel om in een ruimte waarin je rust ervaart. De systemen breng je één keer op orde en gebruik je iedere dag weer opnieuw. Je huis supersnel altijd aan kant!

Prijs: €397 incl. BTW
Duur: 3 uur
Locatie: bij jou thuis

For your inner peace.

Watch the video below to know more about us.

Hoe werkt het precies?

Een boost sessie uitgelegd aan de hand van een bezoek bij een klant.

Intake gesprek
Wat bespreek je dan?

Een ondernemende lieve vrouw had een online belafspraak in gepland voor een boost sessie intake. Tijdens deze telefonische intake zei ze dat ze het moeilijk vond om hulp in te schakelen, maar dat ze nu toch echt klaar met de chaos was en rust in huis wilde! We hebben samen haar wensen geïnventariseerd. Ze gaf aan dat ze meer rust in haar slaapkamer wilde creëren want elke ochtend als ze wakker werd, zag ze een rommelige kamer en dat gaf een onrustig gevoel, en in haar kledingkast was geen overzicht en kostte het haar veel tijd om haar kleding te vinden. Tijdens het gesprek zijn we erachter gekomen wat haar grootste irritatie in huis was en dat bleek iets heel anders te zijn, namelijk de woonkamer. Daar ging het vooral om het speelgoed, er bleek geen praktisch systeem te zijn. Samen besloten om dat in de boostsessie eerst aan te pakken. Ik heb haar nog verteld welke benodigdheden ze klaar kon zetten voor mijn bezoek en een week later ben ik langsgegaan voor de boostsessie.

Boostsessie dag
Hoe loopt zo’n dag?

We zijn begonnen in de woonkamer die hebben we volgens de 4 pijler methode aangepakt. Je voelde de energie in de kamer veranderen, doordat het opgeruimder werd en ze kreeg er steeds meer plezier in en werd er steeds blijer van. Wat kapot was of waar ze wist waar haar kindje niet meer blij van werd ging in de doos van de kringloop of weg, en middels een systeem wat werkt volgens de wet van de minste weerstand (om het ook zo te houden) werd het opnieuw ingedeeld. Doordat we o.a mandjes en bakjes gebruikten met deksel kreeg het geheel ook een rustige uitstraling en dat werkt weer door in het brein (minder prikkels is automatisch meer rust). Doordat ik met ruimtebesparende technieken werk, had ze zelfs ruimte over in de kast, waar weer iets anders in kon wat normaal op de grond naast de kast stond, dus daar ontstond ook weer meer ruimte.

Evaluatie gesprek
Hoe verder na de boost?

Na 2 weken bij het evaluatietelefoongesprek via facetime, liet ze de door haar gekozen opdracht zien en was ze super trots, ze kon het wel, en het bleef ook opgeruimd! Ze dacht dat het rommelige huis en niet kunnen opruimen door haarzelf kwam, maar het bleken de technieken te zijn. Ze gaf aan dat ze dit al veel eerder had willen weten en leren! Haar kindje was er ook ontzettend blij mee dat er nu een speciale plek was en speelde veel vaker met zijn speelgoed. Ook had ze veel meer tijd doordeweeks door de *tovertas* en overige tips en trics en ervaarde ze meer rust. Ze had zelfs haar hobby portrettekenen weer op kunnen pakken. Na het geven van nog wat aanvullende tips op vragen die ze had voor ander ruimtes in haar huis hebben we opgehangen. En stuurt ze mij regelmatig nog voor en na foto’s want de rest kan ze nu helemaal zelf in een snel tempo.

Boost sessie boeken