Als je moeite hebt om een expert in te schakelen

Een expert inschakelen, advies vragen, om begeleiding vragen is geen zwakte maar krachtig! Dat betekend dat je het anders wilt dan dat het tot nu toe geweest is, dat je bereid bent er vol voor te gaan. En je bent niet alleen er zijn duizenden andere vrouwen die hiermee dagelijks struggelen, maar een klein aantal is dapper genoeg en heeft het lef om als het ze zelf niet lukt tot nu toe, iemand in te schakelen voor de begeleiding in het proces. Waardoor ze mega grote stappen zetten en het dan wel zelf lukt, door te leren wat de succesvolle tools zijn.


Op alle vlakken in je leven is het krachtig om iemand in te schakelen, om een andere skill of mindset te creëren. Net als bij autorijlessen schakelen we toch ook een expert in om ons de skills te leren? En waardoor denk je dat alle topsporters coaches hebben? Niet omdat ze het niet kunnen, maar voor de motivatie, de inspiratie en om nog sneller de door hun gestelde doelen te bereiken.

Sinds ik dit zelf meer doe ipv ik moet alles zelf kunnen, leren en doen is mijn leven in een stroomversnelling geraakt.  Naast dat ik onwijs veel trainingen volg jaarlijks en dagelijks minimaal een uur bezig ben met zelfontwikkeling, heb ik onder andere prive maar zakelijk ook veel experts al ingeschakeld. Communicatieexperts, businesscoach, moneymindsetexpert en op het technische vlak schakel ik vaak experts in. Die vinden het super leuk (ik niet het technische deel, ik ben van het creeëren en mijn deelneemsters begeleiden), zijn altijd up to date, gebruiken de skills dagelijks en ik af en toe, en zijn vele malen sneller dan mij hierin, wat mij weer meer tijd oplevert.

Dus wat is het wat jou tegenhoudt om een expert in te schakelen op diverse gebieden?

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *