Blog

Magic tip Tovertastechniek

Susan van Schijndel | Minimaliseercoaching

Door SUSAN VAN SCHIJNDEL

✨Tovertas techniek ✨

Ik hou van praktisch, toepasbaar en snel resultaat.
Dit is 1 van mijn 4 pijlers om razendsnel rust in huis te creëren.
Om je hele huis helemaal razendsnel om te toveren naar rust en ruimte (en het ook zo te houden) heb je alle 4 de pijlers nodig. (leer je in mijn online training waarin we het hele huis razendsnel aanpakken van de zolder tot de schuur.

Het brein werkt heel bijzonder. Als je veel spullen ziet (visueel) (en dus veel prikkels) wordt je erg onrustig,als er weinig prikkels zijn krijg je rust en voel je je zen.

Met het visuele aspect gaan we spelen, om instant rust te ervaren.

✨de tovertas techniek✨
Ken je dat in huis, allemaal losse spulletjes die niet op hun plek liggen, opladers/ papiertjes/tijdschriften/kledingstukken etc etc van de categorie ” dat ruim ik straks wel even op”, savonds zit je op de bank en je wilt echt een opgeruimd huis maar niet echt de energie meer om alles netjes op de plek te leggen. Of de kinderen zijn net naar school en je wikt iets voor jezelf gaan doen maar wel in een opgeruimd huis. Rust in je hoofd

Hoe werkt het🌱
Pak een “✨tovertas✨” (boodschappentas/mand/opbergtas) en gooi die allemaal in die ene tovertas en zet de tas ergens waar het niet in het zicht staat (vooraadkast/kelderkast/bijkeuken etc) en ✨voila✨ instant rust! Dus heeeeeel belangrijk niet de losse spulletjes op de plek leggen op dat moment of opruimen maar alles verzamelen in de ✨tovertas✨Als je de volgende dag of op een ander tijdstip wat JOU uitkomt kun je de spullen uit de tas opruimen.

🌱Klinkt te makkelijk? Klopt! En dat is het ook, want het is super makkelijk EN het werkt GEWELDIG ✨geloof je het niet of ben je nieuwsgierig, test het maar uit! Je weet pas zeker dat iets niet werkt als je het geprobeerd hebt een dag of 3,Ik hoor graag je ervaring!!

🌱Mijn klanten zijn in het begin sceptisch van “klinkt echt te makkelijk werkt dat wel” en na een week is iedereen laaiend enthousiast, en hoor ik “dit had ik veel eerder moeten weten en doen en het geeft mij zo snel rust en bespaart veel tijd!”

EN onthou…. Steeds weer een rommelig huis of kast, ligt niet aan de persoon, maar aan de opruim en systeemtechnieken!