Razendsnel rust en ruimte in huis

Krijg binnen een paar dagen je huis op orde door een aantal slimme technieken toe te passen. Je huis is niet alleen rustiger, minimalistischer maar blíj́ft ook opgeruimd.

Voor iedereen die een huishouden runt en verlangt naar minder opruimen, meer vrije tijd en een huis dat voor hen werkt, in plaats van andersom. Doe mee met de online cursus!

€369,-

Tijdelijk voor €269,-

Stop met eindeloos spullen verplaatsen

De afgelopen jaren heb ik veel moeders en vaders, vrienden en vriendinnen om me heen keihard zien werken.

Om met het laatste beetje energie ‘s avonds nog een beetje op te ruimen in huis.

Of het gewoon te laten zoals het was en de volgende morgen in een ontploft huis wakker te worden.

Af en toe liep ik rond met het idee dat ik een groot geheim had, waar niemand vanaf wist. Of waar niemand vanaf wilde weten…

En dat geheim is dat je leven zoveel gemakkelijker kan worden als je niet meer non-stop spullen hoeft te verplaatsen in huis. 

Als je niet meer steeds met hetzelfde spul in je handen staat het maar weer in een ander hoekje, laatje of kastje duwt. 

En moe wordt bij de gedachte: alweer opruimen….

Dat huis moet wel een beetje aan kant zijn want er komen straks nog mensen. 

Ahhhhhh!

Terwijl jij telkens met dezelfde spullen door je huis loopt en voor je gevoel eindeloos aan het opruimen bent, zijn er ook mensen die de sprong wel wagen en over hun schaamte heen stappen om van iemand te leren hoe je je huis zo inricht dat het voor jou werkt in plaats van andersom. 

 Zij implementeren een paar simpele systemen in hun huis en leren technieken aan waardoor hun huis binnen tien minuten aan kant is, en dat iedere ochtend en avond weer. Hierdoor houden zij tijd over voor andere dingen. 

Oftewel zij implementeren de Razendsnel Rust en Ruimte in Huis methode™.

Praktische en inspirerende training. Het doet precies wat het zegt: razendsnel rust en ruimte in huis. Snelle oplossingen waar ik niet eerder zo over na had gedacht. En fijne snel klaar schoonmaakhulpjes. Het werk is om het aan te gaan, maar met een duidelijk aangegeven pad is dat nu geen obstakel meer!
kiezen en keuzes maken
Karin de Waal
mama van een tiener

Tijdens mijn wereldreis met onze kleine kinderen gebeurde er iets bizars..

Ik was veel bezig met minimalisme toepassen in mijn huis en ben reisverslaafd. Toen ik op een dag een artikel tegen kwam van een backpacker die alleen ging backpacken met alleen handbagage dacht ik: ‘wow wat gaaf dat wil ik ook gaan doen met ons gezin‘. Het leek me zo een gevoel van gemak, vrijheid en flexibiliteit geven.

We gaan op wereldreis met alleen handbagage!

Hoe je precies bepaalt wat je meeneemt is 1 maar hoe je het op een ruimtebesparende manier inpakt is 2 die zijn beide erg belangrijk! Na een paar maanden reizen merkte ik dat ik alles kon vinden, eigenlijk nooit hoefde op te ruimen en bedacht me: ‘waarom kan dat thuis niet‘? 

De periode na onze reis heb ik allerlei technieken en systemen ontwikkelt die ons huis zo inrichtte dat ik nauwelijks tijd kwijt ben aan opruimen en schoonmaken.

En dat gun ik jou ook! Je vind het allemaal terug in de cursus Razendsnel Rust en Ruimte in huis. 

 

 

€369,-

Tijdelijk voor €269,-

Razendsnel Rust en
Ruimte in Huis Methode™

De populaire cursus Razendsnel Rust en Ruimte in Huis leert je hoe je een systeem in je huis invoert. Hierdoor duurt het niet langer dan 10 minuten om je hele huis aan kant te brengen. Er blijft aan het eind van de dag meer energie én tijd over om andere dingen te doen dan opruimen!

5/5

Dit is wat de Razendsnel Rust en Ruimte Methode inhoudt

Online leeromgeving

In een professionele online leeromgeving bekijk je de videos en de opdrachten

Q&A met Susan

Iedere eerste en derde woensdag van de maand een Q&A van een half uur met Susan én de mogelijkheid vragen te stellen.

Support

Heb je een vraag? of kom je er niet uit? Je mag Susan altijd mailen voor wat hulp of inspiratie. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie

De online leeromgeving bestaat uit deze modules

1. Vier Pijler
Techniek

De basis van deze e-course bestaat uit vier pijlers. Vier systemen die je kunt implementeren in je eigen huis en die zorgen voor een duurzaam resultaat: blijvend opgeruimd. 

2. Kiezen en
Keuzes maken

Het moeilijkste aan minimaliseren is bepalen wat er mag blijven, en wat er weg moet. Ik heb daar een slimme techniek voor ontwikkelt die je volgt en daarna weinig zult twijfelen. 

3. Ruimtebesparende technieken

Een aantal technieken uit mijn koker, geïnspireerd op het reizen met handbagage, maar dan toegepast op een normale leefsituatie in huis. 

4. Supersnel schoonmaken zonder moeite

Als je leest hoe makkelijk het is om supersnel schoon te maken en daar geen moeite voor te doen, had je gewild dat je deze cursus eerder had gevonden..

5. Rondje huis

Je maakt een rondje door je huis en past de tot nu toe geleerde technieken toe in elke ruimte die je wilt aanpakken. Zo wordt het heel concreet en heb je direct resultaat als je de stappen volgt. 

6. Boost Sessie

Als deelnemer aan de e-course Razendsnel Rust en Ruimte in huis, kun je Susan met een korting inhuren voor een persoonlijke boost sessie met gegarandeerd verassende resultaten. 

Q&A met Susan

Elke eerste en derde woensdag van de maand zal er een Q&A zijn met Susan. Deze call is via Zoom en er wordt geen opname gemaakt. Dit is een bewuste keuze omdat er persoonlijke opruim vragen gesteld worden tijdens de sessie. Je kunt op voorhand vragen insturen. Susan maakt een selectie uit de inzendingen en zal deze persoonlijk behandelen tijdens de call.

Ook zullen er per call 5 magicseats zijn. Word je uitgekozen voor deze magicseat, dan krijg je de kans om tijdens deze call met Susan te sparren over jouw opruimvraagstukken, de systemen bij jou in huis of andere zaken die je over opruimen en minimaliseren met haar wilt bespreken. 

Binnen 48 uur antwoord op je opruim vragen

Mocht je écht niet kunnen wachten tot de Q&A, weet dat ik alle inzendingen en alle email lees. Ik reageer op je opruim vragen binnen 48 uur via email, zolang je actief bent in de training. 

Dit is wat de Razendsnel Rust en Ruimte Methode jou oplevert

Tijd voor jezelf

Tijd die je anders besteedde aan opruimen kun je nu voor iets anders gebruiken: jezelf, je partner, je kinderen.

Rust in huis

Rust doordat het opgeruimd is, schoon is en je niet achter de feiten aanloopt. Rust in je hoofd en rust in je huis.

Minder prikkels

Door het implementeren van het systeem uit deze methode ga je je spullen anders ordenen wat zorgt voor minder prikkels.

Dit zit er allemaal bij de cursus

6 videos met opruim technieken. Je krijgt werkelijk alles te horen over minimaliseren van spullen in de ruimtes van je huis, naar aanleiding van 8 jaar ervaring en vele mensen die ik op deze manier aan meer rust in huis hielp. 

 

Voorbeelden van de handigste schoonmaak hulpjes. Zodat je inspiratie en ideeën krijgt voor jouw eigen schoonmaak praktijken.

Super praktische stappenplannen, waardoor jij alles direct kunt implementeren.

€369,-

Tijdelijk voor €269,-

5/5