Wil jij razendsnel meer rust en ruimte in huis?

Mijn opruimmethode is snel, simpel en effectief!

Het is bij mij begonnen om zelf rust in mijn huis te krijgen..... ik had teveel spullen, was steeds weer aan het opruimen, hield soms zelfs de gordijnen dicht voor de rommel en wilde gewoon rust en ruimte! Daarom ben ik 8 jaar geleden begonnen met alles uit te zoeken over opruimtips, lifehacks en in minimaliseren en de werking van het brein ,hoe prikkels werken, vond ik het antwoord!

Marie kondo vind ik geweldig, alleen de opruimprojecten duurde voor mij te lang (druk met werken, gezin met jonge kinderen) en waar ik ik vastliep kon ik niemand om tips en begeleiding vragen, ik verlangde naar rust maar dan razendsnel, makkelijk en praktisch want veel vrije tijd tussendoor had ik niet.

Vandaar dat ik begonnen ben om methodes en technieken te ontwikkelen waarbij je razendsnel resultaat ziet. Ook heb ik de (prikkel) verwerking van het brein daarin meegenomen om nog meer rust te kunnen ervaren.
En het is mij gelukt! We zijn zelfs met ons gezin 5 maanden op wereldreis geweest met alleen handbagage! En hebben 2,5 jaar in ons geweldige tinyhouse (27m2) gewoond met ons gezin.

Less is much more!

Ik help je heel graag bij jouw opruimvragen die jij razendsnel wilt omtoveren naar rust en ruimte en deel graag mijn techniek met je die snel, simpel en effectief is zodat jij ook meer ruimte en rust gaat ervaren in jouw huis en ook veel meer tijd krijgt voor jezelf, je dierbaren, de leuke mensen om je heen, je hobby’s en voor de leuke dingen in het leven.

En weet dat een rommelig huis nooit aan de persoon ligt maar aan de technieken..... en die kun je leren en leer ik je graag!

Video afspelen

Ontmoet de meest praktische minimaliseerexpert van Nederland!

Susan van Schijndel

‘Tijd is het meest kostbare bezit in het leven. Als mama van twee kleine kinderen, weet ik als geen ander hoeveel tijd je kwijt bent aan chaos in huis. Ik heb er tenslotte jarenlange struggles zelf mee gehad, totdat ik de gouden formule heb ontdekt en ontwikkeld! Met mijn succesvolle tools kan iedereen blijvende rust in huis creëren ! Mijn missie is dat niemand meer belemmerd wordt door teveel spullen en opruimtijd, mijn missie is dan ook bedoeld om jou je tijd en rust terug geven!’

Direct zelf aan de slag!

Online Cursussen

Susan maakt haar kennis nu ook toegankelijk in praktische online cursussen! 
Kom meedoen in ons online klaslokaal en ga voor een minder chaotisch, opgeruimder leven.

MINIMALISEREN 2.0

Online jaarcoachingsprogramma
MINIMALISEREN 2.0

897 eenmalige betaling
 • Onbeperkt toegang tot online training omgeving (ook na het jaar)
 • Watsapp coachingsupport (mogelijkheid tot 100 appjes per dag voor advies op maat)
 • 2x minimaliseer videocoachingscallsessie van 1,5 uur om samen jouw minimaliseerstruggle op te lossen
 • 13x een verdiepende themaworkshop
 • 12x een verdiepende minimaliseertalk
 • 2 x per maand magic minimaliseer groeps Q&A
 • 1x per maand een online minimaliseer magic morning van 2 uur, om meters te maken in jouw huis
 • 1x per maand een online minimaliseer magic evening van 2 uur, om meters te maken in jouw huis
 • Toegang tot de besloten instagram Minimaliseermagic community, met extra tips

Online jaarcoachingsprogramma
MINIMALISEREN 2.0

75 per maand (12 termijnen)
 • Onbeperkt toegang tot online training omgeving (ook na het jaar)
 • Watsapp coachingsupport (mogelijkheid tot 100 appjes per dag voor advies op maat)
 • 2x minimaliseer videocoachingscallsessie van 1,5 uur om samen jouw minimaliseerstruggle op te lossen
 • 13x een verdiepende themaworkshop
 • 12x een verdiepende minimaliseertalk
 • 2 x per maand magic minimaliseer groeps Q&A
 • 1x per maand een online minimaliseer magic morning van 2 uur, om meters te maken in jouw huis
 • 1x per maand een online minimaliseer magic evening van 2 uur, om meters te maken in jouw huis
 • Toegang tot de besloten instagram Minimaliseermagic community, met extra tips

Aan de slag...

Minimaliseer je huis
Maximaliseer je leven.

 De opruimmethode voor vrouwen die stress in huis ervaren

Gratis keuzekaart

Haal mijn hulp letterlijk bij je in huis!

1-op-1 Coaching

Te chaotisch in huis om het helemaal zelf te doen? 
Ik help je graag met 1-op-1 coaching. Plan een afspraak in!

Videocoachingscall


€222- (incl.BTW)

Tijdens dit 1,5 uur via videobellen (whatsapp) kun je mij al je vragen stellen en gaan we samen direct aan de slag om jou minimaliseerproject aan te pakken mijn succesvolle tools.

Advies gesprek


GRATIS

Twijfel je wat het beste bij je past? Een losse sessie of het online minimaliseer jaarcoachingstraject? Tijdens dit korte kennismakingssgesprek gaan we samen kijken wat in jouw situatie en bij jouw minimaliseervraag het beste aansluit.

 

Benieuwd of mijn coaching verschil maakt?

Wat zeggen anderen

Man, vrouw, jong en oud weten mij naar tevredenheid te vinden voor hulp
bij het oplossen van opruim chaos:

"Door overbodige ruis weg te minimaliseren, krijg je meer tijd voor de dingen die er echt toe doen in je leven"

Mag ik je iets vragen?

Veelgestelde vragen

Omdat ik zelf heb ervaren en bij mensen om mij heen dat veel spullen, geen effectieve systemen, en veel tijd kwijt zijn aan het opruimen en poetsen van je huis je kan beperken in je tijd…. Tijd om te genieten van de leuke dingen in het leven. Tijd voor jezelf, je hobby’s, je gezin en de dierbare mensen om je heen.

Ik heb door mijn jarenlange minimaliseer ervaring, uitproberen van diverse opruimtechnieken, kennis over het brein en overprikkeling en vooral heel veel tips uitgeprobeerd die niet werken op de langere termijn, zelf succesvolle tools ontwikkeld die snel en blijvend werken en geniet daar enorm van! Dat wil ik graag met andere mensen delen om ook voor hun rust, ruimte en tijd te realiseren

Dat je op mijn website kijkt betekend al dat je naar manieren zoekt om sneller je huis weer op orde te krijgen, en daar kan ik je bij helpen. Natuurlijk is op internet heel veel informatie te vinden, dat kost wel veel tijd en uitproberen. En door mijn jarenlange ervaring met minimaliseren kan ik je op korte tijd veel sneller vooruit helpen met advies op maat en hou je tijd over voor je hobby’s, familie en vrienden. Ook Olympische sporters en succesvolle zakenmensen hebben coaches om zo optimaal mogelijk iets te leren. En waarom jij dan niet voor iets waar je dagelijks zoveel tijd aan kwijt bent?

Juist dan is het geschikt! Mijn methode is speciaal gemaakt om snel, makkelijk en effectief te zijn, als je weinig tijd hebt. Zo hou je meer tijd over voor de leuke dingen!

Absoluut!! Ik heb zelf twee kleine kinderen van 4 en 6 jaar oud en heb daar veel ervaring in.

Dan zou ik een adviesgesprek boeken van een uur, op maat gemaakt op   jouw specifieke vragen. Tijdens dit gesprek bepaal je zelf een doel waarmee je aan de slag gaat en na een week hebben wij hierover een evaluatiegesprek van een uur. Hierna kun je zelf bepalen of je nog   periodieke  inspiratiegesprekken wilt inplannen om je op schema te houden. Om super snelle stappen te maken naar rust en ruimte in je huis  is eerst een advies op maat gesprek te boeken en 3 weken erna een boostsessie van 3 uur in te plannen voor de finetuning, dan help ik je mee en heb je binnen no time een georganiseerd huis met rust en ruimte waardoor je veel tijd over gaat houden voor de leuke dingen in het leven.

Geen probleem daar help ik je ontzettend graag mee, want ik gun jou ook rust, ruimte en tijd voor de leuke dingen!, Dan zou ik aanraden om een advies op maat gesprek in te boeken en een week erna een boostsessie waarin ik je in 3 uur help grote stappen te maken.

Bel mij voor een gratis adviesgesprek of je mag mij ook altijd een email sturen naar info@noworrieslifechanging.nl, email beantwoord ik binnen 48 uur.

Vind je het moeilijk om te kiezen wat weg mag en wat mag blijven? Klik hier voor een gratis keuzekaart!

Met deze kaart wordt kiezen en keuzes maken een makkie! Vul je email adres in en ga direct aan de slag. 


Gratis minimaliseer Nieuwsjaars challenge

Op 9 januari gaat deze challenge van start. Ik deel met je hoe je op een snelle en makkelijke manier rust en ruimte in je huis kunt creëren(en zelfs ook nog veel geld kunt besparen)

Meld je hieronder aan