Binnen 5 minuten zit de keuzekaart in je mailbox. Terwijl jij wacht op de keuzekaart, wil ik het even met je hebben over opruimen. Je weet wel, dat huis wat je opruimt en dat een uur later weer een bende is. 

“Binnen een week had ik een systeem in huis waarmee het eindelijk lukte! Opruimen en het opgeruimd houden en dat binnen een half uur. En dat terwijl ik dacht dat ik maar beter een schoonmaakster kon inhuren. Ik kan eindelijk wat anders gaan doen met mijn tijd dan opruimen”

 
 

Je staat ‘s morgens op en je struikelt al direct over een stuk lego. Auwww.. Gisteravond was je zo moe toen je rondkeek in de kamer. “Dat opruimen doe ik morgen wel.. wat zou ik graag willen dat het dan ook echt opgeruimd bleef.”

Later die dag loop je binnen bij een vriendin. Hmm hoe kan het dat het hier altijd zo netjes is… Je denkt alleen maar: “Waarom lukt mij dat niet?

Anderhalf uur later stap je je eigen huis weer binnen. De puinhoop ligt er nog steeds. Zuchtend ga je maar weer aan de slag want zometeen komen de kinderen weer thuis. Tot nu toe kost opruimen je alleen maar tijd en frustratie. 

Was er maar iemand die mij stap voor stap kon vertellen hoe ik binnen no-time leer hoe ik rust creëer in huis. Zonder schaamte, met zelfvertrouwen.  

Maar terwijl jij maar eindeloos blijft opruimen…

Blijf je spullen van de ene hoek naar de andere hoek verplaatsen.  

Laat je die kasten dicht, want het is zo ontzettend veel werk dat allemaal uit te zoeken. 

En realiseer je je dat je eigenlijk veel te veel spullen hebt om überhaupt in een opgeruimd huis te wonen.

 

 

Tijd voor verandering.

Doe mee aan de video-training 

‘4 pijlers voor een blijvend opgeruimd huis’

Normaal 97 EUR maar…

Nu slechts eenmalig 49,- EUR

Dit ga je leren

Deze videotraining is speciaal voor dames die een huishouden runnen en die op een makkelijker manier minder tijd willen besteden aan opruimen. 

De stappen uit deze videotraining deel ik normaal alleen in mijn online cursus ‘Minimaliseren 2.0’  (waarvoor de investering 397,- euro is). Echter zijn de resultaten echt mindblowing als mijn deelnemers hiermee aan de slag gaan. Deze video’s zijn goud waard en daarom heb ik besloten ze ook los voor een mini-investering van 49,- euro aan te bieden.