Workshops

Lichter leven kan iedereen

Je bent veel tijd kwijt aan opruimen in huis. Je hebt volle kamers, een volle gang, rommelige kasten zonder overzicht waar je niks in kunt vinden. Keukenkastjes overvol, de aanrecht of keuken kort na het opruimen weer een chaos. 

In mijn workshops leer ik je diverse hands-on technieken zien waarvan je had gewild dat je dat eerder had geweten. Met deze technieken maak je een einde aan de chaos. Je bent veel sneller klaar met opruimen, heb je lege oppervlaktes en kasten die opgeruimd blijven.

 

Na een Workshop van mij weet jij precies:

Boek jouw workshop!

.Susan neemt je mee door de succesvolle en supersnelle technieken en kun je vragen stellen.
Vol = Vol dus wacht niet te lang met inschrijven.

Ja, maar...

Ja dat kan, de workshops worden op diverse data gegeven

Nee, geen verkopen. Dit is een workshop en geen gratis webinar. De workshop zit boordevol tips, tricks en technieken om razendsnel je doel te bereiken gericht op dat thema en waarmee je zelf direct aan de slag kunt. 

Het is in Zoom. Ik begin met mijzelf kort voorstellen, daarna een presentatie met alle tips, tricks en technieken en aan het einde genoeg tijd voor een Q&A waar je je persoonlijke (opruim, minimaliseer, reis) vragen kunt stellen, waar ik extra tips voor geef.  

Nee een replay is er niet. De online workshops zijn alleen live te volgen. Ik heb hier bewust voor gekozen om geen video opnames te maken, omdat er tijdens de Q&A altijd veel persoonlijke vragen voor tips worden gesteld door de deelnemers.