Workshop (online)

Op vakantie met alleen handbagage - less is much more!

Kun je je voorstellen dat je op vakantie gaat met een tas(je) waar maximaal 10 kilo aan spullen in past? En dat je alles wat je bij je hebt ook daadwerkelijk aanhebt of gebruikt? Ik maakte een lange reis van een paar maanden met mijn gezin met alleen handbagage.  En wat een rust gaf dat!

In deze online workshop leer ik je enorm veel tips, trics en slimme inpakmethodes om je tas goed in te pakken en alleen met handbagage op reis te kunnen. Ook kun je jouw inpak vragen stellen hierover tijdens deze workshop.

Nog nooit was reizen zo gemakkelijk en opgeruimd!

Donderdag 05 aug 2021 | 20.00-21.00

Dinsdag 10 aug 2021 | 20.00-21.00

Na deze Workshop weet jij precies:

Waarom reizen met alleen handbagage geweldig is

Susan van Schijndel | Minimaliseercoaching

Waarom zou je met alleen handbagage willen reizen denk je misschien? 

Omdat het enorm veel voordelen heeft! 
 
Ik ging vroeger ook altijd op vakantie met een koffer van 20kg en een rugzak, letterlijk ballast…. veel kleding gebruikte ik niet eens. Ook worden koffers hard in het kofferruim gegooid en ik heb een keer gehad dat een fles shampoo open geklapt was en ik daar in mijn hotel achter kwam, niet echt een fijn begin van de vakantie. Om maar niet te hebben over de lange wasdag na terugkomst. Toen ik 3 maanden alleen ging backpacken had ik een backpack van 15kg, dat was best wel zwaar om van treinstations naar guesthouses te slepen en was krap in een tuktuk of achterop een scooter.
 
Toen ik helemaal in het minimalisme dook (en in diezelfde zomer een vriendin haar koffer niet op de bestemming aangekomen was, ze was op reis met haar peuter) was mijn wens dan ook toen we besloten om 5 maanden op wereldreis te gaan met ons gezin om dat te doen met alleen handbagage. Er gingen 2 handbagage minibackpacks mee (waarin ook 2 draagzakken van de kinderen zaten, 2 derian pop up tentjes in een tas en een kleine dagrugzak het was het ultieme gevoel van vrijheid! We hoefde niet eens ander vervoer naar Schiphol te boeken want alles paste in 1 auto. Onze handen vrij, altijd alles bij ons, nooit onze koffer kwijt, we konden al het openbaar vervoer pakken en bespaarde geld waarmee we leuke activiteiten hebben gedaan. 
 
Mijn man was sceptisch in het begin maar toen ik zei “joh we kunnen altijd een koffer en extra kleding onderweg kopen en inchecken” wilde hij het proberen en op reis was hij helemaal om! We doen niet anders meer met ons gezin, ook als we samen een nachtje samen weg gaan gaat er 1 handbagage rugzak mee voor ons. 
 
Wil jij ook tijd, ruimte, stress, energie en geld besparen op vakantie door met handbagage te reizen (met of zonder kinderen) meld je dan aan voor deze workshop waarin ik je alles leer hoe je dit op een makkelijke manier kunt doen, wat je nodig hebt en ruimtebesparende technieken zodat er meer in minder past.

Donderdag 05 aug en dinsdag 10 augustus geef ik de workshop “op vakantie met alleen handbagage, less is much more”. In een uur leer ik je ontzettend veel tips en trics en succesvolle slimme inpak technieken om met handbagage op pad te gaan. 

Wil jij ook leren hoe je kunt reizen met alleen handbagage? Klik dan op de button

Donderdag 05 aug 2021 | 20.00-21.00

Dinsdag 10 aug 2021 | 20.00-21.00

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Workshop (online)

Op reis met alleen handbagage - less is much more!

05 aug 2021 | 20.00-21.00