Workshop

Zo optimaal mogelijk inrichten van je kledingkast voor rust en ruimte.

Graven in de kast en geen shirt, broek of rok kunnen vinden. Je ruimt regelmatig op maar het lukt niet om die kast netjes en overzichtelijk te houden. Het frustreert en ontneemt je de zin om telkens weer die kast opnieuw op te ruimen. Dat hoeft ook niet meer!

In deze workshop leer je tips, trics en slimme opruimmethodes om je kledingkasten opgeruimd te houden en zo optimaal mogelijk in te richten. Ook kun je jouw opruim vragen stellen hierover tijdens deze workshop.

Tijd voor jezelf, rust en ruimte ervaren en energie overhouden!

Dinsdag 21 september 2021 | 20.00-21.00

Dinsdag 5 oktober 2021 | 20.00-21.00

Na deze Workshop weet jij precies:

Stop met zoveel tijd besteden aan opruimen

Susan van Schijndel | Minimaliseercoaching
Ook al ruimde ik mijn kast netjes op, na 3 weken was mijn kast toch altijd weer ontploft….
 
Van het kaliber omgevallen stapels, een tas achter een berg schoenen vandaan vissen en snel de kastdeur dichtdoen voordat er weer iets uit kan vallen…. 
Ik werd niet echt blij zeg maar als ik mijn kast opendeed…. Hoe anders is dat nu. Zo fijn… alleen maar lievelingskleding, overzicht, rust en het blijft ook zo! Wij hebben een compacte gezinskledingkast en bevalt super goed! 
 
Toen ik vol in het minimaliseren dook heb ik veel technieken op mijn kast losgelaten.. Sommige werkte wel, anderen niet, en sommige maar eventjes. In de afgelopen jaren heb ik hele fijne en razendsnelle methodes ontwikkeld om snel rust en overzicht te krijgen en behouden. In ons tinyhouse heb ik heel veel uitgeprobeerd om zoveel mogelijk ruimte te kunnen besparen en dat is super goed gelukt!
 

Met alle kennis die ik heb opgedaan heb ik super snelle en makkelijke opruim-en ruimtebesparende technieken ontwikkeld die ik jou kan leren om dit ook snel te bereiken, zodat je rust gaat ervaren in je kast, ruimte en tijd met opruimen bespaart. 

Dinsdag 21 september en dinsdag 5 oktober geef ik de workshop “Razendsnel rust en ruimte in je kledingkast”. In een uur leer ik je ontzettend veel tips en trics om je te leren hoe je je kledingkast overzichtelijk krijgt, zo optimaal mogelijk inricht, meer ruimte, en hoe je het ook zo opgeruimd houdt, maar ook de praktische methodes waar je het beste kan beginnen en waarmee. Na deze workshop kun je zonder twijfel of vragen aan de slag!

Loop jij hier ook tegenaan en wil je sneller resultaat? Klik dan op de button om je in te schrijven

Dinsdag 21 september 2021 | 20.00-21.00

Dinsdag 05 oktober 2021 | 20.00-21.00

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Workshop

Zo optimaal mogelijk inrichten van je kledingkast voor rust en ruimte.

Dinsdag 21 september 2021 | 20.00-21.00