Workshop

Hoe hou je je huis geminimaliseerd?

Je bent veel tijd kwijt geweest aan opruimen en minimaliseren in huis (voordat je mijn technieken hebt leren kennen). Je hebt nu overzichtelijke kamers, een lege gang, nette kasten met overzicht. Keukenkastjes , het aanrecht en de keuken zijn eindelijk op orde. Maar na een paar maanden zijn er toch weer meer spullen, en ben je toch weer langer bezig met opruimen en je vraagt jezelf af…. hoe hou ik mijn huis geminimaliseerd?

Ik leer je in deze online workshop diverse hands-on technieken zien waarvan je had gewild dat je dat eerder had geweten. Met deze technieken hou je een geminimaliseerd huis.

Ook kun je jouw minimaliseer vragen stellen tijdens deze workshop.

Nog nooit was een huis geminimaliseerd houden zo gemakkelijk en razendsnel!

Donderdag 09 sept 2021 | 20.00-21.00

Dinsdag 14 sept 2021 | 20.00-21.00

Na deze Workshop weet jij precies:

Waarom minimaliseren zo geweldig is

Susan van Schijndel | Minimaliseercoaching
Minimaliseren is een maar hoe hou je je huis nu geminimaliseerd?……

Ik had daar in het begin erg veel moeite mee, en heb er veel technieken en methodes op los gelaten en ik heb daardoor methodes ontwikkeld die wel werken en waardoor je dit op een makkelijke en snelle manier kan doen. 

Want als je tijd investeert in minimaliseren heb je natuurlijk geen zin om na 3 maanden je huis weer te zien veranderen in de staat waarin je begonnen was!

Door de technieken en methodes die ik blijf toepassen voel ik een enorme vrijheid en rust! Alle ballast letterlijk uit mijn leven en nog tijd over! Ik gun jou dat ook!
  

Wil jij ook blijvend een geminimaliseerd huis? Meld je dan aan voor deze workshop waarin ik je alles leer, waar je op kan letten,hoe je dit op een makkelijke manier kunt doen en hoe je dit razendsnel doet.

Donderdag 09 en dinsdag 14 september geef ik de workshop “Hoe hou je je huis geminimaliseerd”. In een uur leer ik je ontzettend veel tips en trics en succesvolle technieken en methodes om je huis geminimaliseerd te houden.

Wil jij ook leren hoe je dit doet? Klik dan op de button

Donderdag 09 sept 2021 | 20.00-21.00

Dinsdag 14 sept 2021 | 20.00-21.00

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Workshop

Hoe hou je je huis geminimaliseerd?

09 sept 2021 | 20.00-21.00