Workshop (online)

Kinderspeelgoed minimaliseren, waar begin je?

s’ Nachts met een vertrokken gezicht op een legoblokje staan als je naar de wc moet, de kinderen naar bed en jij bent erg vermoeid en dan is het een ontplofte bende beneden, overal waar je kijkt kinderspeelgoed, ik leer je alles wat je moet weten om niet compleet overprikkeld te worden en om razendsnel weer rust te ervaren.

In deze online workshop leer je tips, trics en slimme opruimmethodes om je huis opgeruimd te houden met kinderen. Ook kun je jouw opruim vragen stellen hierover tijdens deze workshop.

Tijd voor jezelf en energie overhouden!

07 oktober 2021 | 20.00-21.00

19 oktober 2021 | 20.00-21.00

Na deze Workshop weet jij precies:

Stop met zoveel tijd besteden aan opruimen

Susan van Schijndel | Minimaliseercoaching

Ik vond mijn huis opgeruimd houden en kiezen wat ik wilde houden of weg deed al een pittig proces maar toen ik kinderen kreeg was het helemaal een chaos en lukte het me niet meer. Vermoeid en zwaar overprikkeld zat ik s’avonds op de bank naar de enorme chaos om mij heen te kijken, waar moest ik beginnen? En wat ook niet motiveerde was dat als ik al die moeite nam om alles op te ruimen het na een week weer ontploft was en ik weer opnieuw kon beginnen…

Ik had veel teveel spullen, ik ruimde wel op en deed soms wat naar de kringloop of verkocht wat op marktplaats maar het duurde veel te lang voordat ik effect in mijn huis zag. Teveel spullen kwamen er ook ons huis binnen, niet alleen wat wij voor de kinderen kochten dat viel wel mee, maar verjaardagen, sinterklaas, opa’s en oma’s, familie…. You name it…
Tot ik er op een dag helemaal klaar mee was en alles ben gaan leren hoe ik sneller overzicht kon krijgen en heel heel heel veel dingen ben gaan uittesten om maar die rust te krijgen zonder er lang mee bezig te moeten zijn. Sommige dingen werkte wel, sommige niet en sommige even.

.. Ik heb er lang over gedaan om daar een snelle manier op te vinden en voor te ontwikkelen en dat is gelukt! (o.a tinyhouse wonen en reizen met handbagage met ons gezin op wereldreis)

En wat een rust en vrijheid voelde ik daarna! Alle ballast letterlijk uit mijn leven en ik had tijd en energie over voor mijn kinderen en voor mijzelf! Ik gun jou dat ook zo!

Met alle kennis die ik heb opgedaan heb ik super snelle en makkelijke opruim-en ruimtebesparende technieken ontwikkeld die ik jou kan leren om dit ook snel te bereiken.

Donderdag 07 en dinsdag 19 oktober en geef ik de workshop “kinderspeelgoed minimaliseren, waar begin je?”. Na deze workshop kun je zonder twijfel of vragen aan de slag!

Loop jij hier ook tegenaan en wil je sneller resultaat? Klik dan op de button om je in te schrijven

07 oktober 2021 | 20.00-21.00

19 oktober 2021 | 20.00-21.00

Voor wie is deze Workshop bedoeld?

Workshop (online)

Je huis opgeruimd houden met kinderen

07 oktober 2021 | 20.00-21.00