Wat wil je ECHT?

Dat is wat mijn grootste les is bij minimaliseren en in mijn minimaliseerproces wat ik doorlopen heb… Echt nadenken over mijn leven… Wat ik in mijn leven wil….waar IK blij van wordt en niet hoe iedereen het doet, of hoe het “hoort” of wat andere doen…
Maar ook wat ik wil bezitten qua spullen, huis etc maar ook doen en wat ik net mijn tijd wil doen…. 

En welke mensen ik in mijn leven wil, en waar ik mijn tijd aan wil besteden… Iedereen heeft exact dezelfde 24 uur, hoelang iemand heeft weet je nooit… De ene heeft 60jaar…de andere 80jaar en weer iemand anders helaas maar 18jaar…

maar hoe kan het dan dat de ene wel gelukkig is in de 24 uur per dag die iedereen heeft en de andere niet? (even extreme gebeurtenissen uitgezonderd)

Het komt vaak omdat je niet leeft hoe jij je leven graag wilt leven maar dingen doet die andere van je verwachten, hoe het “hoort” ook al is dat jou pad niet…. Het is tijd om je eigen leven te gaan leven en daarmee start je door te gaan minimaliseren en bepalen wat je wel of niet meer in je huis wilt houden of waar jij je tijd aan wilt besteden.

Gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *